Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Hoe creer jij meer balans in jouw leven?

Zorgen voor een partner met NAH houd je alleen vol als je in balans bent en genoeg tijd en ruimte voor jezelf creert. Maar ja, waar haal je die tijd vandaan? En als je tijd voor jezelf hebt, voel jij je schuldig naar jouw partner. Het is lastig om van jouw tijd voor jezelf te genieten want, want, jouw hoofd staat de hele dag 'aan' en bent de hele dag met jouw partner bezig.

Je hebt het gevoel dat je jouw eigen ruimte echt nodig hebt om op te laden, je mist je eigen leven maar wilt er ook zo goed mogelijk voor jouw partner zijn. Hoe creer jij meer balans in jouw leven?

In deze GRATIS masterclass ga jij leren:

​1. Hoe jij weer tijd en ruimte voor jezelf krijgt en echt van jouw moment kan genieten en niet met je hoofd bij thuis bent. 

2. Hoe jij tijd en ruimte voor jezelf kunt pakken zonder schuldgevoel;

3. Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je juist minder tijd voor jezelf nodig hebt doordat er thuis meer rust is. 

4. Hoe jij weer meer vrijheid kunt gaan ervaren door je los te maken van de mantelzorgtaken maar wel je partner kunt steunen;

In deze masterclass krijg jij volop inspiratie en zie jij jouw leven met jouw partner met NAH ineens heel anders voor je. In deze masterclass krijg jij niet de vanzelfsprekende open deuren tips want, ik ga ervan uit dat je die al hebt geprobeerd. Na afloop weet jij hoe jij écht meer balans krijgt in jouw leven met jouw partner met NAH door 3 dingen anders te doen.  
Over Leonie
Leonie Olthof-Verkerk is naast professioneel intuitief coach ook ervaringsdeskundige. In 2013 kreeg haar man tijdens zijn werk als motoragent een zwaar ongeluk met o.a hersenletsel als gevolg. Leonie stond in de bloei van haar leven en zag haar hele toekomst wegvallen. Een zoektocht naar het leren omgaan met de beperkingen van de NAH van haar partner volgde. Alle strubbelingen en frustraties kostte haar zoveel energie, dat het haar uiteindelijk een dikke burn-out opleverde. 

Inmiddels is zij erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om samen te leven met een partner met NAH. Niet alles hoeft in het teken van NAH te staan, ondanks alles kan jij alsnog het leven gaan leiden waar jij gelukkig van wordt. 

Inmiddels heeft ze al talloze mensengeholpen om het leven met een partner met NAH dragelijker te maken. . 

Wil jij ook leren hoe jij jouw leven weer op de rit krijgt zodat, jij weer rust, balans en harmonie ervaart?

Dan is deze GRATIS masterclass écht iets voor jou, heb jij je al aangemeld?

Je kunt deze masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon op een plek die jij fijn vindt.